PECHORIN'S home   account   archive   eshop   globalmediapro
.
.


Post new message


Home

CHICAGO LAND AREA RADIO STATION WANTED TO BUY

ARCH C. SMITH Posted Mar 10, 2005

I can provide funding to buy radio stations anywhere in the USA. Also, I would like to buy a station in the Chicago land area.

I would like to buy a station in the Chicago land area. If any one has something for sale, please contact me. Also, I can provide funding for others to buy radio stations anywhere in the USA or any other businesses too.

Reply

Share |
1 comment

    DEAR MR SMITH...I UNDERSTAND YOU ARE LOOKING FOR A STATION TO BUY IN CHICAGO..WOULD YOU ENTERTAIN A STATION HERE IN INDIANAPOLIS IN...WE LOST OUR OLDIES STATION WGLD 50KW TO A CHANGE IN FORMAT AND CALL LETTERS TO JACK FM...INDIANAPOLIS NEEDS A OLDIES STATION AND NO ONE IS PROVIDING THIS FORMAT LOCALLY ANYWARE..WGLD HAD GREAT NUMBERS 5TH IN THE MARKET OVERALL...3RD IN ADULTS 35UP...I HAVE THE NECESSARY PROGRAMMING EXPERIANCE I HAVE A NUMBER ONE BOOK BEHIND ME...WE TOOK A BRAND NEW STATION ...BUILT IT UP FROM THE GROUND UP AND BEAT OUT THE 50KW MONSTER OUT OF CLARKSBURG WVA...WE ONLY HAD 3KW NOW 6KW WHICH PROVES ITS NOT HOW MUCH POWER YOU HAVE...IT'S WHAT YOU DO WITH IT...I AM WILLING TO PUT UP THE EFFORT IF YOU CAN FIND ME A STATION TO RUN HERE..I'VE LOOKED AROUND HERE BUT HAVE FOUND NOTHING...UNLESS YOU WANT TO TRY THE BIRTHPLACE OF RADIO....YES AM................I AM WILLING IF YOU ARE...LET ME KNOW...SINCERELY BOB SCHARNHORST

    Reply




  


© 2001-2012 - Pechorin's - Contact Us - Report a bug

Pechorin's does not take responsibility for the content of the messages published in the Forum.

RSS feed