PECHORIN'S home   account   archive   eshop   globalmediapro

Post new message

Home | Previous message

Re: JVC GR - DVL300

Tabitha Greer Posted Dec 26, 2003, in response to:Paul

I MIGHT HAVE THE ANSWER YOU NEED!!!!!!!!! Upon getting our usually perfect acting camcorder ready to record our family open our Christmas gifts this morning... A blue screen of death appeared. Reading: ERO4 Camera in safeguard mode, remove and replace battery... the same problem as most of you... WELL... upon getting very frustrated, and upset.. I FOUND A WAY TO FIX OURS, AND IT IS NOW WORKING PERFECTLY!!!! Right as we would turn it into M mode (manual I believe..?)... the mode where it records... anyways.. that is when we would get the error.. but RIGHT before that would happen.. it would seemingly be working for about 1 second. I thought perhaps you could try to eject the tape in this short window of time. As soon as you remove the battery (or unplug the power cord), and plug it back in, be pushing the eject button at the same time (after you've turned it to the M mode) and PRESTO.. it should eject.. we found out our problem was that it had started to eat the tape. We simply pulled it all out, popped in a new vhs-c, and BOOM: OUR CHRISTMAS CAN BE RECORDED!!!! I hope this helps you!!!! YAYYYYYY MERRY Christmas!! Please email me and let me know if this helped you!!


Share |

    Re[2]: JVC GR - DVL300

     Kam Posted Jul 09, 2006

    Thanks for the tip u left on the internet. I had the same problem E04 and tried your solution and it worked. It is the cassette as I have been using ony and tdk as jvc's are quite hard to get hold of and expensive.


    Re: Re: JVC GR - DVL300

     anonymous Posted Apr 20, 2004

    This worked for my video cam!! Cam manual didn't have the answers...glad I could find them online! Thanks for helping me out!!



© 2001-2012 - Pechorin's - Contact Us - Report a bug

Pechorin's does not take responsibility for the content of the messages published in the Forum.

RSS feed