PECHORIN'S home   account   archive   eshop   globalmediapro
.
.


Post new message


Home | Previous message

Re: Error Codes Assistance

Joost Goovaerts Posted Jun 20, 2005, in response to:Stacy Sample

Hello my videocamera Sony DCR-PC330E PAL geeft me de code E61:00 sinsdien gaat mijn automatische focus niet meer en is scherpe foto's maken niet meer mogenlijk, Hoop dat u me kan helpen, had de camera pas vorige maand binnen gedaan daar de flash niet meer ging, Thanks in advance Joost Goovaerts

Reply

Share |
1 comment

    Re[2]: Error Codes Assistance

     Hugo Posted Aug 24, 2005

    Hallo Joost, Heb je al een oplossing kunnen vinden voor je probleem Error code E:61:00 ik heb namelijk hetzelfde probleem, ik vermoed dat het te maken heeft met de aandrijving van de lens. Vg Hugo

    Reply
  


© 2001-2012 - Pechorin's - Contact Us - Report a bug

Pechorin's does not take responsibility for the content of the messages published in the Forum.

RSS feed